За нас

Фирма Макс Сервиз е ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗЕН ЦЕНТЪР на САМСУНГ.

Samsung Electronics Co. Ltd. е южнокорейска компания, световен лидер в производството на електроника.

Подобна репутация изисква обслужване на най-високо ниво. Макс Сервиз отговаря на този стандарт и осигурява първокласно обслужване, предлагайки най-добрата грижа за Вашия уред или мобилно устройство. Можете да разчитате напълно на сервизния ни център, защото нашите специалисти с натрупан многогодишен опит са отговорни и прецизни до най-малкия детайл. Процесите и правила за работа на сервиза са под постоянен контрол и мониторинг от производителя, което е гаранция за високото качество на предлаганата услуга.

Макс Сервиз е одобрен и сертифициран от SAMSUNG клиентски СЕРВИЗЕН ЦЕНТЪР и има сключен договор за извършване на ремонти за цялата продуктова гама. Ако имате нужда от сервиз, проверка, ремонт и всякакъв тип услуги свързани със неизправно устройство или затруднение, заповядайте в сервизния ни център или се свържете с нас. Ние сме на ваше разположение. Очакваме ви!

Фирма Макс Сервиз е основен партньор на SAMSUNG от 2009 година до ден днешен. Освен това компанията има редица сключени договори от 1995 година с различни фирми за съвместна сервизна дейност на територията на цялата страна за всички изделия на Panasonic, Philips, Pioneer, HITACHI, Kenwood, SONY, JVC, LG, Crown, Finlux, BEKO, Thomson, Onkyo, Marantz и други.

Като партньор, дилър и сервиз на световно известни марки ние гарантираме надеждно и висококачествено обслужване на вашето изделие. Именно заради това държим на оригиналните части на производителите, които са обект на същите стандарти на качество както уредите. Прецизността и високото качество на изработка на всяка оригинална част гарантира, че всички компоненти във вашето устройство работят надеждно с максимална безопасност и дълготрайност.

На склад или със заявка при нас ще откриете оригинални консумативи, аксесоари и резервни части, от които се нуждаете. Независимо дали търсите части за поддръжка, ремонт или аксесоари за вашия уред, можете да бъдете сигурни, че получавате качествен продукт закупувайки го директно от нашия склад. Ако имате въпроси, не се колебайте директно да се свържете с нас по телефон, имейл, мобилни приложения или да ни посетите на място.

Ние сме екип от обучени и амбициозни хора с дългогодишен опит, които обичат работата си и доказват ежедневно своя професионализъм. Според нас отговорността се измерва чрез доверие, a нашият стремеж е услугите, които предлагаме да отговарят на всички Ваши изисквания. При нас ще получите необходимото внимание и лично отношение, от което се нуждаете.

Днес нашия регионален сервиз е един от най-добрите центрове в страната за обслужване на TV, AUDIO, VIDEO, HOME APPLIANCE, GSM и други мобилни устройства освен на Samsung и на много други марки, с екип от опитни специалисти способни да разрешат всеки проблем с вашето устройство. Всички оторизирани технически лица и инженери в екипа са в процес на периодично обучение и оперативен одит. Ремонтите са с гаранция за качество и надежност в резултат на стриктно спазване на процедури и правила за работа. Разполагаме със сервизни автомобили и мобилна група, която може да осъществи преглед, диагностика и ремонт на уреда и в дома на клиента при възможност.

При нарушаване на условията за гаранционно обслужване в следствие на волни или неволни увреждания и щети по устройствата, Ние като оторизиран сервиз можем да възстановим гаранционния им статус, като заменим увредените компоненти и приведем уреда в необходимото състояние.

Фирмата разполага с електронен магазин, в който ще намерите необходимите за Вашия уред консумативи, аксесоари и резервни части.

нашите партньори

Като партньор, дилър и сервиз на световно известни марки ние гарантираме надеждно и висококачествено обслужване на вашето изделие.